Homme algab Vabadussõja võidusamba ehitus

Homme varahommikul alustatakse Vabadussõja
võidusamba paikapanemisega. Kokku asetatakse olemasolevale vundamendile kaheksa
raudbetoonist moodulit.

Ühe mooduli kõrgus on 1,9 meetrit ja kaal ligi 15 tonni. Tipmise mooduli kõrgus, mille külge monteeritakse vabadusrist on 70 cm ja kaal 5,4 tonni. Kogu samba konstruktsiooni kõrgus enne klaasristi paigaldamist on 17 m.

Moodulid on valmistatud Eestis, E-Betoonelemendi Tamsalu tehases ning nad transporditakse kohale ühekaupa. Montaažitöid teostav E-Betoonelement loodab töödega valmis saada kolme päeva jooksul, misjärel jätkab järgmise etapi töödega Tšehhi firma Sans Souci.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised