Lillepea: piisab ühest juhist ja müügimehest

Q Vara juhi Alo Lillepea sõnul pole neil
enam sellist organisatsiooni vaja kui turu tipus. Seetõttu lahkusid septembris
töölt juht Meelis Ðokman ja laopargi projektijuht Jaak Puistama.

"Meil pole sellist organisatsiooni vaja nagu turu tipus. Piisab ühest juhatuse liikmest, minust, ja ühest müügimehest," kommenteeris Lillepea täna aripaev.ee-le Ðokmani ja Puistama lahkumist.

Q Vara kontserni palgale jääb kõigi Balti riikide peale ca 25-30 inimest. "Hoian alles põhikompetentsid arenduses, ehituses, müügis ja finantsides. Püsikulu koos intressikuludega vähendan tasemeni 2,5-2,7 mln krooni kuus. Sellisel tasemel suudame tänasel turul olla kasumis. Esimene kasumis kuu on oktoober. Põhitegevuse käive ehk korterite ja kinnistute müük on olnud heal tasemel," lisas Lillepea.

Q Vara ja SLProductionsi juht ei andnud sisulist vastust küsimusele, miks kandis SLProductions oma osaluse Gildi väärtpaberikontole. "Liigutasime kontode vahel. Omanikud on samad," ütles Lillepea.

Aripaev.ee küsis ühtlasi, mis toimus 25. septembri tehingus Urbanforsi osadega. "Samad põhjused, mis Q Varaga," põikles Lillepea. Reaalse varana omab Q Vara võlakirjade käendaja SLProductions tänasel päeval nii Q Vara aktsiaid kui ka Urbanforsi osasid, ütles Lillepea.

Jonathani projekti kohta ütles Lillepea, et selle tehniline audit on tehtud ja ehitada võib, kuid potentsiaalne ostja ei olnud vaatamata sellele tulemusega rahul. Seega võib nii raha laekumise aeg kui kui ka tehingu hind varem teatatust erineda.

"Me ei plaani kiiresti Jonathani müügist raha saada. Meil on kokku kolm ostjat, vägagi tõsiseltvõetavad, samuti on laua taga Landmark Real Estate, kes tehnilise ekspertiisi tulemusega rahul polnud. Müüme rahulikult," märkis Lillepea täna.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised