Fondijuht: kasiinos kindlam mängida kui börsil

Pensionifondide juhid leiavad, et praegu,
kui rahamaailma mõjutavad emotsioonid, on kasiinos kindlam mängida kui
börsil.

Swedbanki pensionifondide juhid Kristjan Tamla ja Rasmus Pikkani toonitavad Swedbanki rahaturgude ülevaates, et praegune olukord rahamaailmas on unikaalne ja varasemast suurt õppida ei ole, seda, kas saadaoleva hinnaga aktsiad on kallid või odavad, on vägagi raske hinnata, kirjutas SL Õhtuleht. Tehinguid rahaturgudel mõjutab kaks võimsat tegijat, kes omavahel võitlevad – hirm ja ahnus, räägib Pikkani.

Kuigi segases olukorras võib mõni aktsia teha üllatava tõusu, pole fondijuhtide hinnangul kuus kokkuhoitava summaga mõtet aktsiaid ostma minna. "Mõttekam on kasiinos õnne proovida," hindab fondijuht, sest aktsiate hinnad teevad trikke, "kaks nädalat tagasi soodus tehing võib olla muutunud täna kehvaks ja vastupidi," toob Pikkani näite.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised