Merko: meid diskvalifitseeriti vaid ühelt hankelt

Vastulausena täna Äripäevas ilmunud
artiklile "Merkol on keelatud riigihangetel osaleda", teatas ettevõte, et
riigihangete ameti otsus puudutab vaid ühte konkreetset hanget ega mõjuta
ettevõtte osalemist teistel riigihangetel.

"Riigihangete Ameti juures asuv vaidlustuskomisjon otsustas tühistada käskkirja, millega kvalifitseeriti Merko Ehituse osalemine ühel konkreetsel hankel, kuna komisjon leidis, et kestvas hankemenetluses ei saanud uue registrinumbriga ettevõte astuda oma õiguseellase asemele," teatas Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben. "Selle otsuse Merko Ehitus vaidlustab, aga nii või teisiti ei mõjuta see kuidagi ettevõtte osalemist teistel riigihangetel."

"Valed on järeldused, et "Merko Ehitus puksiti riigihangetelt välja", "seega ei saa ettevõte enam riigihangetel osaleda" (lk 1) ja "Merkol on keelatud riigihangetel osaleda", "Merkol pole lubatud enam riigihangetel osaleda", "seega ei saa ettevõte enam riigihangetel osaleda" (lk 6)," kirjutas Roben.

Äripäev vabandab.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised