Domus: konsolideerumine on alanud

Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino
on veendunud, et konsolideerumine kinnisvaraturul on juba alanud.

„Konsolideerumine kinnisvaraturul on paratamatu ja tegelikkuses ka alanud. Suuremate firmade jaoks tähendab see väikefirmade maaklerite ületulekut, kuid mitte eriti palju firmade omavahelisi ühinemisi,“ kirjutab ta homses Äripäevas. „Kinnisvarafirmade ühinemisest on räägitud, kuid reaalsuses pole neid eriti olnud ega hakka ka olema.“

„Võib prognoosida, et väikeste vahendusbüroode pankrotte me samuti eriti ei näe, sest enamjaolt neil suuri kohustusi peal ei ole, kuid ka mitte raha või selget visiooni tulevikuks,“ lisab ta. „Vaikselt hääbudes lähevad nende firmade töötajad suurematesse kinnisvarafirmadesse või siis vahetavad ametikohta.“

Pikemalt loe homsest Äripäevast!

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised