ERGO ja Unicredit avasid esimese ühiskontori

Oktoobri esimesel päeval avasid ERGO
Kindlustus ja UniCredit Bank Eesti filiaal ühiskontori Tallinnas Liivalaia
tänaval, kuhu oodatakse nii era- kui ärikliente.

Unicredit Grupi juhtkond kiitis möödunud aasta mais heaks Munich Re ja ERGO Kindlustusgrupiga sõlmitud koostööleppe laiendamise Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni ning seadsid eesmärgiks pikaajalise partnerlussuhte, teatas ERGO Kindlustuse AS oma pressiteates.

UniCredit Bank Eesti filiaali juhataja Taavi Laur ütles, et arvestades ERGO ja UniCredit Grupi sarnaseid koduturge võimaldab koostöö ERGOga tagada klientidele laiemaid finantsteenuste lahendusi nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil.

AS UniCredit Bank Eesti filiaal kuulub UniCredit Gruppi. Eestis tegutseb pank korporatiivpangana, olles partneriks kasvavatele Eesti ettevõtetele.

ERGO seltsid Eestis pakuvad mitmekülgset elu-, tervise-, ja varakindlustamise valikut ning pensioni terviklahendust. ERGO seltsid Eestis kuuluvad Saksamaa ERGO Kindlustusgruppi, mis teenindab enam kui 34 miljonit klienti 31 Euroopa ja Aasia riigis.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised