Tallinn alustas Kruuda garaaži osas menetlust

Tallinna linn algatas ärimees Oliver
Kruudale kuuluva Nõmmele omavoliliselt rajatud garaaži küsimuses
haldusmenetluse, kuid konkreetsed sammud sõltuvad sellest, mida kavatseb ette
võtta riik.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles, et linna edasised sammud sõltuvad muu hulgas sellest, kas riik tahab ka ise omavoliliselt riigimaale ulatuva ehitise küsimuses menetlust alustada, kirjutas Postimees.

Maa-ameti nõuniku Andres Põllu sõnul selgus paikvaatusel, et riigimaale on tekkinud omavolilised ehitised. Ehitusregistri andmete järgi väljastati Kruuda Helbe tänava piirkonda ehitusluba viimati 2004. aastal, kui Kruuda naaberkinnistu riigi omandisse sai, ei olnud seal Põllu kinnitusel ühtegi ebaseaduslikku ehitist.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised