Savisaare poeg: kinnisvaraturu põhi on veel kaugel

Erki Savisaar saatis ligi kolmekuulise
hilinemisega äriregistrisse oma isa, Tallinna linnapea Edgar Savisaare firma
Fixor Holding 2007. aasta majandusaruande, mille kohaselt teenis ettevõte mullu
üle 270 000 krooni kahjumit.

Mullu müüs Fixor Holding osaluse mööblifirmas Saveks Grupp salapärasele Ukraina päritolu investorile shy;Volodymyr Bychkovile, keda esindab allilmaga seostatud endine operatiivtöötaja, suurejoonelises relvaäris süüdistatud Valdo Kulla, kirjutas Eesti Ekspress. Fixori aruandest jääb mulje, et seda tehingut ega üleüldse investeeringut mööbliärisse ei saa kuigi tulusaks pidada.

Erki Savisaar kurdab lisaks aruandes, et kinnisvaraturul pole seis just kiita. "Kuigi viimasel ajal on kinnisvara turul toimunud mõned langused, on põhi veel kaugel. Põhiliselt langevad hinnad kinnisvaraobjektidel, mille hind oli ebareaalselt kõrge, kuid reaalsed hinnad ei ole kukkunud. Kuigi kinnisvara turul on tunda mitmeid võnkeid, on siiani kõrbenud vaid spekulandid," kirjutab ta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib JUHTIVSPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

17. oktoober 2018

Uudised