Viru Vanglas võeti töötaja pantvangi

Viru Vanglas võtsid täna kell 13.52 kaks
kinnipeetavat pantvangi vangla pedagoogi. Vangla ja politsei lahendasid olukorra
kell 15.59.

Pantvangil ei ole vigastusi ning mõlemad pantvangivõtjad saadi kätte elusalt.

Kriminaalmenetlust juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

1. aprillil 2008 saabuvad Viru Vanglasse karistust kandma esimesed kinnipeetavad. Kinnipeetavad toodi Viru Vanglasse üle karistust kandma peamiselt Murru Vanglast. Vangla koosseisu kuulub umbes 340 töötajat.

Viru vangla ühendab endas vangla ja arestimaja. Kokku on uues vanglas 1000 kohta kinnipeetavatele kuni kahekohalistes kambrites, lisaks 75-kohaline avavangla ja 150-kohaline arestimaja. Vanglakompleksi juurde kuulub lisaks arestikambrite ja kinnipeetavate eluruumidele ka kool, spordisaal, sotsiaaltöö ruumid, kabel ja töökojad.


Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised