10. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtja jättis inimesed vallavanema mõjutamiseks joogiveeta

Kolmapäeval enne lõunat lõpetas Katremi Kinnisvara OÜ Tapa linna Pika tänava, Lasketiiru ja Laane tänava piirkonna joogiveega varustamise, jättes umbes 120 inimest kuivale, et vallavanemalt ehitusluba saada.

Kolmapäeval lõpetas Katremi Kinnisvara OÜ Tapa linna Pika tänava, Lasketiiru ja Laane tänava piirkonna joogiveega varustamise, sest Katremi Kinnisvara OÜ-l puudub Tapa vallavalitsuse teatel nii vee erikasutusluba kui ka joogivee müügiluba, kirjutas Virumaa Teataja.

Veevarustuse sulgenud Katremi Kinnisvara juhataja Uno Rohtla, kellele kuulub veevarustuse jaotussõlm, ütles, et sulges vee, sest vallavalitsus eesotsas vallavanem Kuno Roobaga ei ole Eesti Energiale väljastanud teda huvitavat ehitusluba. Rohtla tunnistas, et tegi seda, mõjutamaks vallavanemat, kelle kinnistu on veeta jäänud piirkonnas, ennast kiiremini liigutama. “Võtsin vee ära ainult veevõrgu ühel harul, mille taga on ka vallavanem,” ei salanud Rohtla.

Kuno Rooba kinnitas, et aktsioon oli suunatud kahtlemata tema vastu, kuid ei mõistnud, miks peavad kannatama rohkem kui sada inimest.

Vallavalitsus otsustas kriisiolukorras rajada operatiivselt uue veetrassi väljaspool Katremi Kinnisvara valdusi, et tagada inimestele joogivesi. Tegevusse kaasati AS Tapa Vesi, kes tellis kohale vajalikud masinad. Firma juhataja Meelis Kaseväli ütlusel oli Uno Rohtla ähvardanud nn hädaabitrassi pikema jututa õhku lasta.

Siiski vallavalitsus arutab järgmisel istungil ehitusloa väljastamist ja Uno Rohtla tagab seniks veevarustuse. “Kui istungil ei otsustata ehitusluba väljastada, keeran kraanid uuesti kinni,” oli Rohtla kategooriline.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474