Saaremaa ehitusfirmad kärbivad töötajate arvu

Kuigi ehitusbuumi vaibumine pole väga
tõsiseid tagajärgi kaasa toonud, on Saaremaa suuremad ehitusfirmad sunnitud osa
töötajatega töösuhte lõpetama, kirjutab Oma Saar.

“Ma arvan, et ehitusmahud kukuvad vähemalt viis aastat tagasi,” ütles EBC Ehitus ASi juht Ago Arge, kes kavatseb koondada 17 töötajat. “Kiired otsused, kes enne teeb, see jääb ellu,” põhjendas ta. Sadakonna töötajaga EBC Ehituse juht lausus, et esmajoones lähevad koondamisele töötajad, kes on ettevõttesse tööle võetud hiljem.

Saaremaa viimaste aastate edukaima ehitusfirma Primus Saare OÜ omanik Priit Riim ütles, et suuremat koondamist esialgu plaanis ei ole, küll aga lõpevad lähemas tulevikus hooaja keskel palgatud lepinguliste töötajate lepingud, mida ei pikendata.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised