Lõhmus pole kolme aastaga Jõhvi ühiselamust kortermaja teinud

Kolme aasta eest Jõhvis Kivi tänaval asuva
endise ühiselamu ostnud tuntud investeerimispankur Rain Lõhmus pole küll
loobunud oma plaanidest ehitada sinna tänapäevased korterid, ent
ehitustegevusest pole samuti siiani mingeid märke.

Kunagi Eesti Põlevkivile, seejärel Jõhvi linnale kuulunud, pärast seda aga erastatud Kivi tänav 5 asuv viiekorruseline ühiselamuhoone on praegu kunagise Hansapanga ja investeerimispanga LHV asutaja Rain Lõhmuse firma Merona Invest omand, kirjutas Põhjarannik. Firma viimases majandusaruandes on kirjas, et 2008.-2009. aasta jooksul oli kavas korterid remontida ja maha müüa.

Merona Invest juhatuse esimees Aivo Hallist märkis, et rekonstrueerimisprojekt on valmis ja ehitusluba saadud, ent võttes arvesse praegust olukorda eluasemelaenude turul, pole tööde alguse tähtajad veel paika pandud.

"Jõhvi kinnisvaraturu edasine areng on seotud pankade sooviga laenu anda," arvab Hallist. "Majanduskriisile vaatamata on sellele küsimusele lahendus siiski olemas. Keerulised ajad pole veel möödas, kuid arvan, et kevadeks olukord paraneb."

2007. aastal oli OÜ Merona Invest käive 868 000 krooni ja kasum 4,2 miljonit krooni.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised