Kruuda maksis garaažitrahvi ära

Kui palju pidi suurärimees loata ehitatud
garaažide eest välja käima, ei ole täpselt teada, suurim võimalik trahv
ehitusloata ehitamise eest võib eraisikule olla 18 000 krooni, linna
ehitusjärelevalve juhi väitel ulatus Kruuda trahv üle 10 000 krooni.

Tallinna linnavalitsuse ehitusjärelevalve juht Rain Seier ei olnud nõus ütlema, kui palju Nõmmel Helbe teel elav Kruuda ehitusloata püstitatud garaažide eest trahvi maksma pidi, tegemist olevat delikaatsete isikuandmetega, mida ta ei saa avalikustada, kirjutas postimees.ee. "Tegime talle ikka kopsaka trahvi, aga mitte maksimaalselt võimaliku," ütles Seier.

Kõige rohkem saab ehitusloata rajatise püstitamise eest eraisikult välja nõuda 18 000 krooni. Seier märkis, et Kruuda karistus oli suurem kui 10 000 krooni ning et ärimees on selle raha juba ka ära maksnud.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised