Abu Dhabi ehitab nn teise kesklinna

Araabia Ühendemiraatidest suurim linn Abu
Dhabi plaanib rajada teise nn kesklinna mahutamaks mühinal kasvavat elanikkonda.

„Me loome pealinna teise keskuse mis mahutab 350 000 kuni 380 000 elaniku,“ rääkis Abu Dhabi linnaplaneerimise konsul Falah Al Ahbabi lisades, et uus kesklinn hakkab laiuma praeguse Khalifa C rajooni asemele,“ lisas ametnik.

Pärsia lahe äärsed linnad vaevlevad aina kasvava populatsiooni küüsis. Nähes kurja vaeva vajalike infrastruktuuride ehitamisel. Infrastruktuuri väljaarendamine läheb Dubai majandusele iga aastaselt maksma ligikaudu 1,25 miljardit dollarit, vahendas Bloomberg.
Analüütikud prognoosivad, et aastaks 2030 on Abu Dhabi populatsioon kasvanud ligi kolm korda. Miljonist kuni kolme miljonini.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised