Farmaatsiatehase asemele kerkib pilvelõhkuja

Tondi tänaval asuva Tallinna
Farmaatsiatehase asemele kavatseb tehase omanik, Baltimaade suurim
farmaatsiakontsern Grindex ehitada 24-korruselise kinnisvarakompleksi.

"Kavatseme ehitada Eesti suurima konverentsisaali. Praegu mahutavad hotellide pakutavad saalid suhteliselt vähe inimesi" rääkis Grindexi suuromanik Kirov Lipman ettevõtte plaanidest. Tema sõnul tulevad esimesele 10-12 korrusele kontoriruumid, kõrgemale korterid."Kogu maailmas on selline planeering hetkel väga populaarne. Mina olen ka taolise funktsionaalse koosluse poolt."

Lipman lisas, et uue kinnisvarakompleksi projekteerimine käib juba täies hoos. "Ehitus algab, kui on lahendatud, kuhu ja millal kolitakse Tondi tänaval asuv tootmine," sõnas ta.

"Mulle meeldib linnaametnike mõtlemisviis," ütles Lipman veel, "olen neile tänulik, et nad tutvusid meie projektiga ja andsid lõpuks ehitusloa. Ma ei mõõda enam kõike ainult rahas ning tahan, et minust jääks maha midagi märkimisväärset."

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised