1Partner: BREC on pankrotis

1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter pole
Pindi Kinnisvara ja BREC Kinnisvara ühinemisse kunagi uskunud, sest miks
peaks kasumlik ettevõte võtma üle võlgades sipleva kinnisvaraarendaja.

„Sisuliselt on see ettevõte pankrotis. Ma ei usu, et sealt isegi mingit ostmist tuleb,“ kuulutas Vahter veel enne, kui BREC Kinnisvara juht Sven Soomuste aripaev.ee-le tunnistas, et ettevõtete ühinemist tõesti ei tule.

Vahter ei usu, et Pindi Kinnisvara, kellel on aastas paar miljonit krooni kasumit tahaks võtta üle sama suurte võlgadega ettevõtte. "Valdkonda tundva inimene ei näe ma sellel mõtet," lisas ta. BRECi halvale seisule viitades ütles Vahter, et 2/3 hindajatest on BRECist lahkunud ning 1Partnerisse üle kolinud. "Eks nad tunnetasid ise ka, et ettevõte on raskustes ja hakkasid uusi väljakutseid otsima."

„Ma usun, et me näeme veel järgmisel aastal mõne tuntuma ettevõtte liitumist või kadumist. Väikestest me ei räägi. Ma arvan, et igale kümnendale kolmesajast registreeritud kinnisvaraettevõttele võib kriipsu peale tõmmata,“ prognoosis Vaher ning lisas, et hetkel käib turul „väga räige turuosa ümberjaotamise protsess.“

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised