6. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusuudised.net kogub hoogsalt klikke

Portaali ehituseuudised.net esimese kuu statistika tõestab avatud teemasaidi vajalikkust. Valdkonna kümnest tuhandest otsustaja külastab lehekülge iga päev ligikaudu 2000.

Äripäev avas 29. septembril esimese uudisteportaali, mis on mõeldud just ehitus- ja kinnisvaravallas tegutsevatele ettevõtjatele.

"Ajad ehituse ja arenduse turul on karmimad kui eales varem. Edukas otsustaja alustab nüüdsest päeva sellega, et viib ennast kurssi kõige olulisemate uudistega sel alal, külastades kodulehte ehitusuudised.net. Värske info tagab ellujäämise," räägib ehitusuudiste portaali toimetaja Enn Tosso.

Uudistega kaetakse nii ehituses, arendustegevuses kui ka kinnisvaras toimuvat, lisaks jälgitakse, mis toimub ehitussektori ettevõtetega börsil, ja hoitakse silm peal võtmeisikute liikumisel. Peale uudiste saab vaadata fotogaleriisid, mis vahendavad ehitus- ja kinnisvaravaldkonna tähtsündmusi ning uute hoonete valmimist. Saidilt ei puudu ka lugejamängud ja ennustusvõistlused.

Ehitusuudised.net'is jagavad erinevatel teemadel oma mõtteid ja kogemusi paljud valdkonnas tegutsevad tippjuhid ja spetsialistid. Portaali vahendusel võtavad teiste hulgas sõna Uus Maa Kinnisvarakonsultantide tegevjuht Andres Hall, NCC juhatuse esimees Toomas Aak, Kapitali Grupi juht Einar Helmik, E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimees Aldo Dapon, Rotermann Eesti juhatuse esimees Mart Saa ja Facio Ehituse juht Toomas Tromp."Ehkki lehekülg on alles kuu aega vana, võib öelda, et huvi on olnud päris suur. Keskmiselt on külastajaid nädalas 10 000 ning nende arv tõuseb stabiilselt," on Tosso rahul. Tema sõnul on kõige rohkem loetud ja kommenteeritud teemaks olnud seni Merko saaga.

Alates oktoobri lõpust saab tellida kõige populaarsemad uudised kaks korda nädalas omale ka e-posti teel käima. Uudiskirja saamiseks tuleb minna aadressile www.ehitusuudised.net/NewsletterSubscribe.aspx ja täita ankeet.

Lugejate tagasiside kommentaaridena, samuti kõik kaastööd ja vihjed on väga oodatud. Portaali toimetajaga saab ühendust, kirjutades e-posti aadressil [email protected].

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474