10. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara endine juht läks Eesti Colliersi tegevdirektoriks

Arco Vara teenindusdivisjoni endine juht Avo Rõõmussaar on tänasest Colliers Internationali Eesti esinduse tegevdirektor.

"Colliersiga liitudes on minu eesmärk arendada koostöös praeguse meeskonnaga teenuse kvaliteet järgmisele tasemele ning tugevdada firma positsioone ärikinnisvara vahenduses ja investeeringute nõustamise vallas. Meie siht on areneda kliendi jaoks ärikinnisvarateenuse esimeseks valikuks Eestis – nii nagu on Colliers International seda paljudes teistes riikides üle maailma. Praegusel kinnisvaramaastikul võib Colliersi pidada unikaalseks ettevõtteks, mis tahab jääda oma töötajatele parimaks tööandjaks, olgu selle põhjuseks siis püsivalt motiveeriv töökeskkond või meie pakutavad sotsiaalsed garantiid,” kommenteeris Rõõmussaar.

Rõõmussaar on lõpetanud Riigikaitse Akadeemia tollikolledži ja EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise eriala. Enne 2006. aastal Arco Varasse tööle siirdumist töötas ta ligi 10 aastat eri ametikohtadel maksu- ja tolliametis, olles viimased kolm aastat peadirektori asetäitjana vastutav teenindus shy;valdkonna juhtimise ja arendamise eest.

Colliers International on sõltumatult tegutsevate kinnisvarafirmade globaalne ühendus, mille 293 kontoris 61 riigis 6 mandril töötab 11 000 töötajat. Colliersi esimene kontor Baltimaades avati 2004. aastal Riias, Leedu kontor 2005. aastal Vilniuses ja Valgevene kontor 2007. aastal Minskis.

Colliers Internationali Eesti kontor Tallinnas tegutseb 2006. aasta kevadest. 15 töötajaga firma on spetsialiseerunud ärikinnisvarateenustele, hinnates kinnisvara, andes konsultatsioone ja pakkudes investeeringute nõustamist ning vahendus- ja esindusteenust korporatiivklientidele.

2007.aasta tulemuste põhjal saavutas Colliers Internationali Eesti esindus ajakirja Euromoney maineka kinnisvaraauhinna „Liquid Real Estate Award 2008”, olles esikohal kahes kategoorias – kinnisvara nõustamine ja -konsultatsioonid ning kinnisvaraanalüüs.

Avo Rõõmussaar

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474