Hiiu Selveri ehitaja jäi üle miljoni võlgu

Hiiumaa Selveri peatöövõtja, pankrotistunud
OÜ Betoneks Ehitus jättis kauplust ehitanud allhankijatele tasumata üle
miljoni krooni, kirjutas Hiiu Leht.

Hiiumaa ettevõtjate liidu juhatuse esimehe Tarvo Malga teatel võib OÜ Betoneks Ehitus pankroti puhul seetõttu Hiiumaa ettevõtjaile tekkida päris korralik kahjum.

“Ettevõtted, kellel sealt raha saamata, on OÜ Dago Ehitus, OÜ Hiiu Teed, OÜ IV Elektritööd," loetles Malk, "samuti on andmeid, et Betoneksi alltöövõtjate kaudu jäid rahast ilma Paler PT ja Randmäe Puhketalu.”

OÜ Betoneks Ehitus esitas firma pankrotiavalduse Harju maakohtule 2. oktoobril ja 3. novembril toimus selles asjas esimene kohtuistung. Ettevõtte pankrotihaldur Sirje Tael selgitas ajalehele Delovoje Vedomosti, et vastavalt seadusele tähendab pankrotiavaldus seda, et ettevõte on maksejõuetu.

5. novembri ametlikes teadaannetes avaldatud teate kohaselt otsustas Harju maakohus rahuldada OÜ Betoneks Ehitus avalduse pankroti väljakuulutamiseks. Võlausaldajate esimese üldkoosoleku ajaks määrati 26. november. Ühtlasi ootab pankrotihaldur teateid kõigist enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised