12. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E.L.L. Kinnisvara avas Vilniuses värske kaubakeskuse

Balti riikide suurim ärikinnisvara arendaja E.L.L. Kinnisvara avas möödunud nädala lõpul Vilniuses rohkem kui 140 poodi mahutava kaubandus- ja meelelahutuskeskuse Panorama, edastas ettevõte.

Teadaolevalt on Panorama kõigi aegade suurim Eesti investeering Leetu. Investeeringu kogumaht ulatus ligi 1,4 mld kroonini, märkis E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimees Aldo Dapon.

Dapon lisas, et esimesel nädalavahetusel külastas kaubanduskeskust ca 138 000 inimest, mis annab põhjust uskuda, et investeering õigustab end.

Vilniuse Žverynase linnaosas paiknevas Panorama kaubanduskeskuses on kokku üle 170 erineva kaupluse ja teenindusasutuse, sealhulgas rohkem kui 20 restorani, kohvikut ja meelelahutuspunkti. Kolmel korrusel asetsev keskus on jagatud erinevateks osadeks, mis keskenduvad toidukaupadele, kodu-, disaini- ja sisustuspoodidele, riietele ja lastekaupadele ning restoranidele.

Keskuses pakub ka erinevaid meelelahutusteenuseid nagu näiteks kardisõidurada, minigolf jm. Kaubanduskeskusesse on rajatud Balti riikide suurim, 1500–kohaline maa-alune parkla, mis võtab enda alla ca 60 000 ruutmeetrit.

E.L.L. Kinnisvara on rajanud ka Viru Keskuse Tallinnas, Spice'i Riias, Saules Miestas nimelise kaubanduskeskuse Šiauliais ja Mandarinase Vilniuses.

Suurematest objektidest on lähemal ajal valmimas 14korruseline ja ca 11 500 ruutmeetrise üüripinnaga büroohoone Delta Plaza Tallinnas Pärnu mnt 141, mille valmimistähtaeg saabub 2008. aasta lõpus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474