Lepp: 60 miljonit kokkuhoidu ei kõla suure numbrina

Kui palju peaks riik ametnikke koondama, et
sellest kasu oleks Eesti Loto juht Aivar Lepp öelda ei julge, kuna leiab, et
selleks peaks täpselt teadma millega ametnikud tegelevad, kuid kokkuhoid
järgmisel aastal võiks tema sõnul kindlasti olla suurem praegu paika pandud 60
miljonist.

“Ma ise ei ole ametnike arvu ja selle hulga suhtes küll pädev inimene rääkima. Selleks peaks ikka teadma kõikide ametite struktuure ja ametikirjeldusi. Samuti ei tea me nende ametnike hõivatust,” ütles Lepp.

Teisalt leidis Lepp, et praegu kokku lepitud personalikulude kokkuhoid, mis jääb veidi alla 60 miljoni krooni, ei ole märkimisväärne. “Ma arvan, et 60 miljonit krooni kokkuhoidu aasta peale ei kõla küll suure numbrina.” Kui palju see olla võiks, Lepp spekuleerida ei tahtnud. “Rahaline kokkuhoid võiks küll suurem olla, sest seal on ruumi tööjõu efektiivsemaks kasutamiseks,” lisas ta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised