Spekulant loodab kriisitormist puhtalt välja ujuda

Kinnisvaraspekulantide suurtest plaanidest
Eestis ja hilisemast suurest põrumisest räägib üks nende seast, Briti kuninganna
alam Darren Goodson.

"2003. aastal Tallinna vanalinnas sõpradega kohvi juues ja pitsat süües taipasin, et siinsed väga madalad kinnisvarahinnad peavad Euroopa Liiduga liitumise järel kindlasti kasvama. Seetõttu otsustasingi siin spekuleerida ja ostsin kahetoalise korteri Tatari tänavas. 50-ruutmeetrise korteri sain kätte 900 000 krooniga. Esimese aastaga tõusis selle väärtus 15 protsenti. Varsti oli mul Tallinnas kaheksa korterit," rääkis Goodson Postimehele.Darren Goodson

2007. aasta augustini läks kõik hästi.

"Ma tunnen ikka, et olen üksjagu raha kaotanud. Aga kes poleks. Kui sellest tormist läbi ujuda nii, et lõpus on veel raha uute asjade alustamiseks, siis oled võidumees. Praegu üritan lihtsalt kaotusi vähendada, teha rahaks nii palju kortereid kui võimalik ja õigel hetkel raha uuesti investeerida," märkis inglane.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised