Europarlamendi liikmed jäid Indias terrorirünnaku alla

Ühes eile Indias terrorirünnaku alla
sattunud Mumbai hotellis viibisid ka europarlamendi liikmed, kes aga pole
ohus.

"Olen olnud kontaktis delegatsiooni liikmetega ja saanud kinnitust, et nii saadikute kui parlamendi teenistujatega on kõik niivõrd korras, kuivõrd see sellistes oludes saab olla," ütles Euroopa Parlamendi president Hans-Gert Pöttering. Tänan diplomaate, kes abistasid meie delegatsiooni selles eriti kriitilises situatsioonis, lisas ta.

Eilsetes terrorirünnakutes Mumbai hotellidele on hukkunud üle saja inimese, vigastatuid oli ligi 300. Surma sai ka kuus välismaalast.

"See on kuritegu, mida ei õigusta mitte mingid tingimused ning millega ei tohi leppida," ütles Pöttering terrorirünnakuid hukka mõistes.

Europarlamendi liikmetest viibisid parlamendi rahvusvahelise kaubanduskomisjoni delegatsiooniga Mumbais Saksamaa esindajad Erika Mann ja Daniel Caspary, ungarlane Béla Glattfelder, poolakas Jan Tadeusz Masiel, Hispaania esindaja Ignasi Guardans Cambó ning Syed Kamall ja Sajjad Karim Ühendkuningriikidest.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised