MTA koondab ligi 170 töötajat

Efektiivse majandamise nimel pingutav
maksu- ja tolliamet (MTA) kavandab uuest nädalast ümberkorraldusi, mille
tulemusena kaob 350 ametikohta: koondamisteate saab 167 inimest, ülejäänud
vangerdatakse ettevõtte sees.

Lääne maksu- ja tollikeskusesse tuleb senise kaheksa osakonna ning kuue maksu- ja tollibüroo asemel kolm osakonda, kirjutas Pärnu Postimees. Ametikohtade arv väheneb selle tulemusel 260-lt 159ni. Samas koondatakse 36 inimest: maksutöölt 10, tollitöölt 13 ja tugiteenustest 13 inimest, kelle viimane tööpäev ametis on homme.

Maksu- ja tolliameti peadirektori Enriko Aava selgitusel on nende järgmise aasta eelarve väiksem kui tänavune ning seetõttu ongi amet otsinud kokkuhoiuviise. “Valdav osa ümberkorraldustest oli juba varem planeeritud, need pidanuks toimuma pikema aja jooksul, kuid praegune olukord kiirustas muudatusi tagant,” nentis Aava.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib JUHTIVSPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

17. oktoober 2018

Uudised