Kinnisvarahai müüb sadat korterit kahjumiga

Ehitusärimees Andres Koger teeb
allahindlust, koondab töötajaid ning kärbib ka isiklikke kulutusi.

Sügisel avatud netiaadress www.laoseis.ee on mõjunud Tallinna kinnisvaraturul nagu ämbritäie vere tühjendamine haidest kubisevas vees, kirjutas Eesti Ekspress. Uute korterite odavat väljamüüki reklaamiva lehekülje taga on tuntud ehitusettevõtja Andres Koger.

Koger kuulus mitu aastat Eesti kinnisvarabuumi suurte võitjate hulka. Edukas äri luAndres Kogerbas tal võtta aastas oma firmast viis miljonit krooni dividende. Tulevikus lootis mees oma sissetulekut kahekordistada.

Täna müüb Koger Suur-Tallinnas sadat korterit alla omahinna, et neist ainult lahti saada. Alates sügisest on ta alandanud hindu rohkem kui 90 miljoni krooni eest.

"Laoseisu" hinnad toovad Kogeri sõnul kliente hästi. "Mõni nädal tagasi kuulutasime, et Mustamäel saab kahetoalise miljoniga. Meil oli 40 korterit. Kolme päevaga saime 30 korterist lahti. Need on kõik broneeritud."

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised