Riia korterid müügis meeleheitehinnaga

Riia remontimata tüüpkorterite hinnad
kukkusid möödunud aasta novembriga võrreldes 32%, seejuures langesid hinnad vaid
kuu ajaga 4,5%, vahendas biznews.lv.

Meeleheitel müüjad küsivad Riia remontimata korteri ruutmeetri eest keskmiselt 1035 eurot (16187 krooni). Oktoobris soovisid nad 1089 eurot (17031 krooni) ehk 4,9% rohkem, selgus Ober-Hausi turuülevaatest.

Kõige odavamad tüüpkorterid asuvad Bolderaja elurajoonis, need maksid novembris 878 eurot (13732 krooni) ruutmeeter. Odavuselt järgmised tüüpkorterid asuvad Vecmilgravise elurajoonis, seal küsitakse ruutmeetrist keskmiselt 957 eurot (14967 krooni).

Paljud korteriomanikud on loobunud müümast, mistõttu aktiivses müügis olevate korterite arv väheneb ja keskmine hind tõuseb tasapisi, kuid samas leiab Riia kinnisvaraturult üha rohkem n-ö meeleheitehinnaga kortereid, mis on väga odavad.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised