Rohelised: maantee ei tohi kohalikust rahvast üle sõita

Riigikogu rohelised nõuavad Juhan Partsilt
ja Jaanus Tamkivilt aru, miks Tallinn-Paldiski maantee rekonstrueerimisel
ignoreeritakse trassi lähedal asuvate külade elanikke.

Arupärimised esitati majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsile kohalike elanike kaasamisest teede arendamisega seotud aruteludesse ja keskkonnaminister Jaanus Tamkivile keskkonnamõju hindamisel tehtud märkuste arvestamise ulatusest, teatas erakond.

Trassi valikut soovivad mõjutada 475 kohalikku elanikku. Maanteeamet pole suutnud ühele kohalike elanike teabenõudele vastata peaaegu terve aasta jooksul. Kohalike tõstatatud küsimustele kavandava projekti mõjudest põhjaveele, kaitsealustele liikidele ja rohevõrgustiku terviklikkusele on aga vastatud üldsõnaliselt ja hilinemisega ning mõnedel juhtudel jäetud sootuks vastamata.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised