IIZI vahendas 11 kuuga 475 miljonit krooni preemiaid

Kindlustusmaakleri IIZI vahendatud
preemiate maht on üheteistkümne kuuga kasvanud 475 miljoni kroonini, mis on
mullusest 22% rohkem.

IIZI e-kindlustuse juhataja Risto Rossari sõnul jõudis novembris kindlustusturule selge mõju viimastel kuudel süvenenud automüügi vähenemisest. Kui liikluskindlustuse mahud on jäänud ligikaudu samale tasemele, siis just uute autode lisandumisele tundlikuma kaskokindlustuse mahud vähenesid novembris märgatavalt, rääkis ta. "Tegemist ei ole vaid hetkelise tagasilöögiga ning kaskokindlustuse müügimahud võivad lähitulevikus veelgi langeda," sõnas Rossar.

Mullu oli IIZI käive 62 mln kr. Firma sõlmis eelmisel aastal üle 240 000 kindlustuslepingu ning vahendas 425 mln kr ulatuses kindlustusmakseid. 2001. aastal veebipõhise kindlustuskeskkonna avanud maaklerfirma IIZI osa kindlustusmaaklerite turul on ligikaudu 23%.

IIZI e-kindlustusel on kokku rohkem kui 227 000 klienti, kellest üle 201 000 on eraisikud ja 25 200 ettevõtted. Firmas töötab kokku 93 töötajat. 2007. aastal asutas IIZI e-kindlustus tütarettevõtted ka Lätis, Leedus ja Soomes ning kavatseb lähitulevikus veelgi laieneda.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised