Ramirent koondab kuni 600 inimest

Seadmeid ja tööriistu rentiv rahvusvaheline
firma Ramirent OYj kavatseb töötajate arvu vähendada kuni 600 võrra, lootes
sellega hoida aastas kokku 50 miljonit eurot.

Ramirendi finantsjuhi Heli Iisaka sõnul selgub personali vähendamine konkreetsetes riikides ametiühingutega peetavate läbirääkimiste käigus. Ka püütakse seal kokkuleppele jõuda võimalike säästuabinõude, nagu näiteks sundpuhkuste osas, kirjutas Postimees.

Ettevõte annab 13 riigis tööd kokku 4000 inimesele, neist 720 on Soomes ning 140 Eestis. Kulude kärpimine on tingitud ehitustegevuse vähenemisest, mis omakorda kärbib vajadust rentida ehitusmasinaid ja tööriistu.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised