Ramirent tühistab aktsiaid

AS Ramirent teatas Ametlike Teadaannete
vahendusel, et ettevõte tühistab 60,15 miljoni krooni eest aktsiaid.

Ramirendi ainuaktsionär otsustas 27. veebruaril vähendada aktsiaseltsi aktsiakapitali 60 150 000 krooni võrra 60 150 nimelise aktsia nimiväärtusega 1000 krooni tühistamisega. Aktsiaseltsi Ramirent aktsiakapitali suurus pärast aktsiakapitali vähendamise kandmist äriregistrisse on 400 000 krooni.

Möödunud aasta detsembris kirjutas Postimees, et seadmeid ja tööriistu rentiv rahvusvaheline firma Ramirent OYj kavatses töötajate arvu vähendada kuni 600 võrra, lootes sellega hoida aastas kokku 50 miljonit eurot.

Ramirent AS tegevdirektor Ain Kerem rääkis toona ehitusuudised.net-ile, et aasta jooksul on nad üksjagu töötajaid koondanud ning see protsess jätkub. Küsimusele, kas Ramirendi Eesti töötajaid koondatakse rohkem, kui kontserni poolt välja hõigatud 15%, vastas ta: "Eesti majandus on rohkem avatud ja ilmselt on kõik liikumised siin järsemad... Kahjuks on ehitusturg sellises seisus, et me ei suuda igati korralikke inimesi praeguses mahus ülal pidada."

Rendipunktide sulgemise plaane Ramirendi Eesti esindusel detsembris veel ei olnud. "Kui suudame püsida sellises languses, nagu praegu ette näeme, siis rendipunkte me ei sulge," ütles Kerem toona.

Ramirent OYj andis möödunud aasta lõpus 13 riigis tööd 4000 inimesele, neist 720 olid Soomes ning 140 Eestis. Kulude kärpimine oli tingitud ehitustegevuse vähenemisest, mis omakorda kärpis vajadust rentida ehitusmasinaid ja tööriistu.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised