2. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If lõi Baltimaade juhtiva kindlustusseltsi

Balti ettevõtte loomisega on nüüd If Balti juhtiv ühe kaubamärgi all tegutsev kahjukindlustaja, omades 14% kogu Balti kindlustusturust. Eestis on Ifi turuosa 28%.

Soome Sampo grupile kuuluv If P C Insurance Holding AB liitis 1. juulil 2009 oma Eestis, Lätis ja Leedus tegutsevad tütarettevõtted üheks juriidiliseks isikuks. Uue Balti ettevõtte ärinimi on If P C Insurance AS ning sellega ühtlustati nimi emafirma omaga. Ühtne Balti ettevõte on registreeritud Eestis, Lätis ja Leedus tegutsevad ettevõtte filiaalid.

Liitumise tulemusel on Ifil nüüd üle 300 000 era- ja ärikliendi. Juriidilise struktuuri muutus ei mõjuta kehtivaid kindlustuslepinguid ning ei eelda klientidelt lisategevusi seoses nimevahetusega. Ifi äriregistrikood, pangakontod ja kontaktandmed jäävad endiseks.

Kliendi jaoks muutub ühtse Balti kindlustusseltsi loomisega teistes Balti riikides viibimisel lihtsamaks ja kiiremaks nii kahjukäsitluse- kui müügiprotsess. Muudatus tugevdab ja tõhustab Balti kahjukindlusturul tegutsemist, võimaldades meil pakkuda parimat ja professionaalseimat teenindust, lausus Ifi Baltimaade ja Venemaa äriüksuse juht Timo Vuorinen.

Ifi bränd ja logo jäävad samaks kõigis kolmes riigis. Ifi bränd toodi Põhjamaade turule kümme aastat tagasi ja Baltimaades kuus aastat tagasi ning selle tuntus ja positiivne kuvand on kõrge nii Põhjamaades kui Balti riikides, ütles If Balti turundus- ja kommunikatsioonidirektor Aili Kukumägi.

Ifil on Põhjamaades ja Balti riikides kokku üle 3,6 miljoni kliendi. Ifi aktsiad kuuluvad 100% Sampo Grupile, Skandinaavia ühele suuremale finantskontsernile.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474