Iizi: kaskokindlustuse hinnad langenud aastaga enam kui kolmandiku

Iizi kindlustusmaakleri värske analüüs
näitab, et eelmise aasta sama ajaga on sama sõiduki kindlustamine täna
keskmiselt 35% soodsam. Üksikutel juhtudel on hind langenud lausa mitu korda.

Lisaboonusena on mitmel kindlustusandjal laienenud ka kindlustuskaitse, teatas ettevõte. Oma panuse maksete langusele on lisanud ka üldine sõidukihindade järsk kukkumine. Mitmete kindlustusandjate tariifiarvestuses on sõiduki turuhind üheks makse kujunemise teguriks.

Kindlustusandjate hindu, kes on üle läinud puhtalt margi ja mudeli kaudu tarifitseerimisele sõidukite järsk hinnalangus niipalju ei puuduta. Üha enam on hakatud arvesse võtma ka konkreetse sõiduki kasutaja riski.

Hea meel on ka selle üle, et üldine kaskokindlustuse kahjusus näitab langustrende. Põhjuseid võib otsida ilmselt nii paranenud liikluskultuurist, kindlustusandjate poolsest paremast riskihindamisest kui ka üldisest inimeste suuremast alalhoidlikkusest. Kõik see annab samuti varem või hiljem tunda kindlustusmakses.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised