Pommitamine ei kukutanud hotelliketi aktsiat

Kahes USA ettevõttele kuuluvas hotellis
Indoneesia pealinnas Jakartas toimunud terroristide poolt organiseeritud
pommiplahvatused ei suutnud aktsiahinnale täna suuremat kahju teha, vahendab
Bloomberg.

Rünnakute alla sattunud HW Marriot hoteli ja Ritz Carlton peavad nüüd leidma tasakaalu, ütles hotellide turvalisusega tegeleva ettevõtte juht Philip Farina.

„Varakad ja olulised külastajad tahavad lihtsat ligipääsu isegi kui nende kohalolek võib kutsuda terroristide tähelepanu,“ ütles Farina. „Massilised turvameetmed võivad peletada külastajaid, kuna need muutuksid siis sõjaväebaaside laadseteks kohtadeks.“

Ta lisas, et ootab, et hotellid satuvad edaspidigi rünnakute sihtmärkideks.

Kui lennujaamad, valitsusasutused ja ettevõtted on oma hoonetes terve aastakümne vältel tugevdanud turvalisust, siis hotellidel on raskusi nende ukselävest üle astujate inspekteerimisega, kuna soovitakse pakkuda avatud keskkonda ja klienditeenindust.

USA suurimale hotelliketile Marriott International kuuluvad mõlemad terrorirünnakus kannatada saanud hotelli. Täna langes aktsia hind 2,4 protsenti, 19,96 dollarile. Suurem kukkumine (6,2 protsenti) toimus eile, kuna ettevõte andis kogu selle aasta kohta kasumihoiatuse.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised