Lowesi kasum vähenes 33 protsenti

USA New Yorgi perekond Tischi valdusfirma
Loewsi kasum jätkuvatest tegevustest kahanes 33 protsenti, kuna kindlustusest
saadi vähem kasumit nagu ka naftaotsimisest, vahendab Bloomberg.

Kui aasta tagasi oli kasum jätkuvatest tegevustest 511 mln dollarit, siis nüüd tuli selleks 341 mln dollarit. Puhaskasumiks tuli 340 mln dollarit ehk 78 senti aktsia kohta. Aasta eest oli ettevõtte puhaskasum 4,96 miljardit dollarit ehk 9,54 dollarit aktsia kohta. Toona võttis ettevõte kasumit sigaretiäri lahutamisest.

Ärikindlustaja CNA Financiali investeerimiskahjumid ühes hotelli ja kütuseotsimise äriga kaalusid tulemusi alla.

CNA teatas täna, et teise kvartali puhaskasum kukkus 42 protsenti, 105 mln dollarile. Lowesile kuulub 90 protsenti CNAst. Ettevõttele kuulus ka 50 protsenti Diamond Offshore Drillingust. Viimase teise kvartali kasum vähenes 6,9 protsenti, 387,4 mln dollarile.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised