Tartu Rulluisumaratonil võistleb Alfredo Leon Moreno

Uus Maa Kinnisvarabüroo spordiklubi
kutsel võistleb pühapäeval 9. augustil toimuval Tartu Rulluisumaratonil
tipptegijate sekka kuuluv rulluisutaja Alfredo Leon Moreno Venetsueelast.

Alfredo Moreno on noor ja andekas kiirrulluisutaja, kes võistleb maailmakarikasarjas BONT South-Africa tiimis. Imetlusväärne on see, et mees võistleb selle tiimi nimel maailmakarikasarjas üksi, kuid suudab siiski poodiumi kohti näpata, teatas rulluisutaja Eestisse kutsunud Uus Maa kinnisvarabüroo.

Teada on, et rulluisumaratonid on meeskonnaala nagu maanteeratta grupisõitki. 24aastane venetsueela sportlane on hetkel World Inline Cup Ranking 2009 tabelis 20. kohal. Sel aastal on Moreno maailmakarikaetappidel võtnud kaks poodiumikohta Surssee etapil. Juunis Zürichis lausvihmas sõidetud etapil, kus osalesid ka Eesti parimad rulluisutajad, tuli Moreno 2. kohale ajaga 0:58.10,30. Sportlase keskmine kiirus oli 37,8 km tunnis.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse esimees Jaanus Laugus kommenteeris: “Uus Maa töötajate jaoks on rulluisutamine üheks lemmikspordialaks. Püüame seda ala edendada ja rulluisutamist populariseerida. Alfredoga tutvusin Ðveitsis, treeninglaagris. Tegemist on väga andeka rulluisutajaga ja meeldiva seltskonnakaaslasega.”

Rääkimata arvukatest Eesti võistlustest osaleb igal aastal paarkümmend Uus Maa töötajat mainekal Berliini rulluisumaratonil. Uus Maa Kinnisvarabüroo omanik Jaanus Laugus on Eesti Rulluisuliidu juhatuse liige ja ka ise aktiivne rulluisutaja. Eesti parim kiirrulluisutaja Kert Keskpaik töötab samuti Uus Maas kinnisvaramaaklerina.

Alfredo Moreno saabub Tallinna laupäeval Zürichist ning pärast Tartu rulluisumaratoni jääb nädalaks Eestis toimuvasse treeninglaagrisse. Ilmselt osaleb Alfredo Moreno ka Suverulli rulluisusõidul.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised