Kiviõli korterelamute haldaja pankrotiohus

OÜ Kiviõli Kinnisvarahooldus peab augusti
lõpuks esitama linnavalitsusele tegevuskava, kus on lahti kirjutatud ettevõtte
ettekujutus sellest, kuidas aastaid miinustes töötanud firma uuesti jalule
saada.


Äriregister on saatnud Kiviõli Kinnisvarahooldusele nõude viia ettevõtte omakapital vastavusse äriseadustiku nõuetega ja kui ettevõte oktoobri lõpuks seda teha ei suuda, algab pankrotimenetlus, kirjutas Põhjarannik.
Kiviõli Kinnisvarahoolduse juhatuse esimees Erik Jürgenson ei näe paanikaks põhjust ning kardab asja üledramatiseerimisega vähendada inimeste maksedistsipliini, mis on ka peamine põhjus, miks ettevõte juba aastaid miinuses on.
Juba praegu saneerimiskava järgi töötava ettevõtte juhi sõnul on võlgnikega tegelemine üks nende suurematest sammudest kava täitmisel, peale selle loobuvad nad elektriteenuse vahendamisest Küttejõus ning annavad ükshaaval üle majade veearvete vahendamise.
Kiviõli Kinnisvarahooldus kaalub ka võimalust lõpetada leping kortermajadega, millel on kõige suuremad võlad, ja püüavad võlgades majaelanikele selgitada korteriühistu loomise vajadust.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised