Nokia paneb telefonidesse Microsofti tooted

Microsoft ja Nokia sõlmisid lepingu,
millega Nokia mobiiltelefonidesse lähevad Microsoft Office'i tekstiredaktori- ja
tabelarvutusetarkvara ning suhtlustarkvara, vahendab Bloomberg.

Maailma suurim tarkvarakompanii Microsoft tuleb tuleval aastal välja uue Office'i versiooniga ning soovib laiendada toote kasutust arvutites, internetis ja mobiiltelefonides. Maailma suurim mobiiltelefonide valmistaja Nokia püüab saada rohkem ärikliente, püüdes integreerida rohkem lahendusi. Nokia saab samuti varustada telefonid SharePoint Server tarkvaraga, mis laseb kunded mobiiltelefonide abil ettevõtete siseveebi. Koostööd alustatakse tuleval aastal Nokia E-seeria telefonidest.

Microsoft testib Office 2010, millest tuleb nii tasuta kui tasuline versioon, mida levitataks internetis. Tarkvara jookseb nii Intetnet Exploreris kui ka konkureerivates lehitsejates nagu näiteks Firefox.

Microsofti aktsia hind tõusis 1,9 protsenti, 23,56 dollarile. Nokia hoiutähe hind tõusis USAs 0,8 protsenti, 13,19 dollarile.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised