Kohtla-Järve üliodavate korterite hinnad tõusid

Ehkki juunikuuga võrreldes kallinesid
Kohtla-Järve korterite hinnad juulis ligi veerandi võrra, on need jätkuvalt ühed
madalamad Eestis.


Pindi Kinnisvara värskest kinnisvaraturu ülevaatest selgub, et kui Eesti linnades jätkas korteritehingute keskmine hind langust, olid erandiks Valga ja Kohtla-Järve, kirjutas Põhjarannik. Põlevkivilinnas kasvas juulis juuniga võrreldes korteritehingute arv nelja võrra - 39ni - ja hinnad tõusid 24 protsenti, ulatudes ligi 1700 kroonini ruutmeetri eest (võrdluseks: Jõhvis ja Narvas oli korteritehingute keskmine ruutmeetri hind juulis ligi 4000 krooni).
Pindi Kinnisvara Jõhvi kontori hindaja ja maakleri Imre Hardõkaineni sõnul on Kohtla-Järve korterite hinnad jätkuvalt madalad, kuna tühje elamispindu, mida firmad kunagi kokku ostsid ja nüüd müüa üritavad, on palju. Samuti pakutakse rohkesti kortereid, mis on võlgade tõttu müüki pandud.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised