Huvitav tehing Nordeconi aktsiatega

Nordecon Internationalist teatas huvitavast
muudatusest aktsionäride struktuuris, vahendab börs

Nordic Contractors teatas Nordecon International AS-ile, et on SEB Enskilda vahendusel müünud institutsionaalsetele investoritele 03. septembril 2 300 000 Nordecon International AS-i aktsiat. Tehingujärgselt kuulub AS-ile Nordic Contractors 16 507 464 Nordecon International AS-i aktsiat, mis moodustab 53,67% Nordecon International AS-i aktsiatest. Nordic Contractors on andnud SEB Enskildale kinnituse, et ei müü täiendavalt järgneva 120 päeva jooksul Nordecon International AS-i aktsiaid.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised