IIZI: ERGO valmistab avalikkust ette hinnatõusuks

IIZI Kindlustusmaakleri juhatuse esimees
Ando Kivilaid ütles Äripäevale, et ERGO Kindlustus valmistab kahjujuhtumite
kasvust rääkides avalikkust ette hinnatõusuks.

"Kindlustuse kahjujuhtumid ja seega ka kogu kindlustuse kahjusus on juba pikka aega näitamas Eestis langustrendi, seda kõikides kindlustusliikides," rääkis Kivilaid. "Kahjujuhtumi korral pöörduvad maakleri kliendid reeglina esmajoones just oma maakleri poole ning IIZI Kindlustusmaakleri klientide osas ei saa ma kindlasti väita nagu oleks olukord halvenemas."

Kivilaid märkis, et majanduslanguse ajal on inimesed reeglina oluliselt alalhoidlikumad ning ettevaatlikumad. "See mõjutab otseselt kahjusust," kommenteeris ta ja lisas, et petturluse hoiavad madala head riskihindamise meetodid ning loomulikult ka politsei tõhus töö.

"Kindlustusseltsi mõte ongi headel aegadel koguda reserve, et halvematel aegadel kannatanutele hüvitisi maksta. Kõikumine kahjususes on tavapärane ja normaalne. Kõike seda juhib kindlustusselts läbi riskide hindamise ja analüüsi ning seda teevad enamik Eesti seltse väga hästi," sõnas Kaljulaid.

"Konkreetset ERGO pressiteadet kommenteerides on kindlustuse kahjususe kasvu teemalisi artikleid avalikkusele esitatud hoopis sooviga ette valmistada ja põhjendada tulevast hinnatõusu," lausus ta konkurendi tänase teate kohta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised