BPT Asset Management sai fondivalitseja tegevusloa

Baltic Property Trust sai täna
finantsinspektsioonilt loa valitseda kinnisvarafonde, teatas inspektsioon.

Lisaks on registreerimisel uus kinnine, mitteavalik kinnisvarafond BPT Baltic Opportunity Fund, kuhu on plaanis kaasata investoreid Baltikumist, Skandinaaviast ning Lääne-Euroopast.

"Soovime pakkuda investoritele jätkuvalt professionaalseid, läbipaistvaid, maksuefektiivseid ja aktiivselt hallatavaid kinnisvarasse investeerimise tooteid Baltikumis," rääkis Baltic Property Trusti Eesti juhatuse esimees Indrek Hääl.

"Hetkel on investoril tänu langenud rendihindadele ja kasvanud tootlusele võimalus lõigata kasu unikaalsetest pikaajalistest kinnisvarainvesteeringutest kõikides Balti riikides. Keskpikas perspektiivis näeme siin võrreldes Lääne-Euroopaga endiselt suuremaid arenguvõimalusi. Tänavu tugevalt langenud kinnisvarahinnad stabiliseeruvad tõenäoliselt mõne aasta jooksul koos majandusega ning hakkavad seejärel uuesti kasvama," rääkis ta.

2001. aastal asutatud Baltic Property Trusti fondidele kuulub enam kui 300 000 ruutmeetrit esinduslikku äripinda. Baltic Property Trusti peakorter asub Kopenhaagenis, lisaks on ettevõttel kontorid Tallinnas, Riias, Vilniuses, Berliinis, Gdanskis, Varssavis, Moskvas ja Peterburis.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised