16. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bravocom võttis kasutusele uue kaubamärgi

Bravocomi kaubamärki omav ProGroup Holding OÜ on otsustanud muuta kaubamärki ning koondas kogu tegevuse uue kaubamärgi Tallinn Mobile 3G alla.

Viimase kahe aasta jooksul on ettevõte teinud läbi palju muudatusi – Bravocomi ja Zorro kaubamärgi alt mobiiliteenuseid pakkuvast firmast on saanud tänaseks sideoperaator, mis pakub kompleksseid täisteenuslahendusi interneti, andmeside, lauatelefoni ning mobiilside valdkonnas, teatas ettevõte. Üheks viimaseks saavutuseks loeb Bravocom täiesti uue, 3,5G tehnoloogial põhineva mobiilivõrgu avamist Tallinnas tänavu suvel.

Lähtuvalt ettevõtte sisu ja vormi muutumisest otsustati selguse ja lihtsuse huvides uuendada ka välisilmet, nime ja logo. "Tallinn Mobile 3G ideena sündis juba palju aega enne seda, kui ta sai visuaalse ja sõnalise kuju. Alates hetkest, mil võtsime vastu otsuse hakata ehitama oma mobiilivõrku, sündis otsus, et rajame oma võrgu parimale võimalikule tehnilisele tasemele," selgitas Bravocomi müügi- ja turundusdivisjoni juht Kristo Krumm.

"Sõna Tallinn meie nimes ei tähenda kaugeltki seda, et me oma teenuseid ei pakuks mujal Eestis. Internet ja mobiilside on juba täna vabad füüsilistest juhtmetest ja traatidest ning levivad kõikjal, kus on selleks vaid soovijaid," lisas ta. Tallinn Mobile 3G teenuseid saab kasutada kõikjal Eestis ning ka paljudes välisriikides.

Krummi sõnul pole nende eesmärk tõusta omas valdkonnas Eesti sideturu liidriks, vaid pakkuda teenuseid, mis tagaksid klientide rahulolu.

Ettevõtte juriidiliseks nimeks jääb ProGroup Holding OÜ. Bravocomi omanikeks on läbi oma ettevõtete Marcel Vichmann, Oliver Kruuda, Peep Põldsamm ja Jaanus Kikas. Suurim osanik – ligi veerand firmast – peitub Danske Banki kliendikonto taga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474