Luman: Robenil on selgeltnägija võimed!

ASi Merko Ehituse juhatuse esimehe Tiit
Robeni sõnul käitub Nordeconi suuromanik Toomas Luman pahatahtlikult ning
seiskab teadmata ajaks järjekordse suurhanke. Lumani sõnul pole tema aga kunagi
Robeniga isiklikult rääkinudki, mistõttu kahtlustab ta ettevõtjal selgeltnägija
võimeid.

„Mis puudutab härra Robeni sügavalt asjatundlikku hinnangut minu isikuomadustele, siis mulle ei meenu, et ma kunagi oma elus oleksin isiklikult temaga vestelnud. Järelikult ta diagnoosib seda vaadates fotole ja see viitab tema sügava selgeltnägija võimekusele. Järelikult on ta väga võimekas mees,“ märkis Toomas Luman täna Tiit Robeni poolt välja käidud mõttele, et Luman seiskab pahatahtlikult järjekordse suurhanke, vaidlustades Loo-Maardu teehanke, kuna ühispakkumise teinud AS Merko Ehitus, Tallinna Teede AS ja SIA Merks ei vasta tema hinnangul tingimustele.

Konkreetse vaidluse sisu osas ei soostunud Luman kommentaari andma. „Sisu ega vormi kohta ei oska mina teile kahjuks midagi öelda. Ma arvan, et te peate Jaano Vingi käest küsima, sest meie kontsernis tegelen mina strateegilise juhtimise tasandiga ja üks riigihanke vaie, isegi siis, kui sinna on kuidagi Merko kaasatud, jääb igal juhul taktikalisele tasandile. Sel pole strateegilise juhtimisega mitte kõige vähematki pistmist, ma ei oska seda kommenteerida,“ märkis Luman.

AS Nordecon Infra vaidlustas ligi 300 mln kroonise Loo-Maardu teehanke, sest ühispakkumise teinud AS Merko Ehitus, Tallinna Teede AS ja SIA Merks ei vasta tingimustele. Mullu asutatud Merko Ehitusel pole vaidlustaja väitel ette näidata kolme aasta käivet ja partneritel puuduvad vajalikud referentsid.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised