Go Spa palub linnalt abi tenniseväljakute üürimisel

Georg Ots Spa’l hinge sees hoidmine on Legendijuhtimise AS-ilt võtnud võhma tasuda linnale tenniseväljakute eest üüri endises mahus.

Legendijuhtimise AS-i juhatuse liige Tarmo Sumberg pöördus Kuressaare linnavalitsuse poole palvega vaadata üle tenniseväljakute üüri tasumise kord, et leevendada äriettevõtte olukorda praeguses kehvas majanduskliimas, kirjutas Oma Saar. 

Linnavalitsusele esitatud ettepaneku kohaselt loodetakse, et linn on nõus siduma üüri suuruse väljakute kasutamisega ehk siis makstav üürimäär võiks edaspidi olla 50 protsenti väljakute üürimise netokäibest. Linn on oma seisukoha võtnud, kuid ei ütle seda Oma Saarele enne, kui praegu välismaal viibiv Sumberg on omapoolse seisukoha välja ütelnud.

Praegu tuleb Legendijuhtimise AS-il tasuda tenniseväljakute maa-ala eest üüri 75 001 krooni aastas, samal ajal kui tänavu oli väljakute väljaüürimisest tulenev käive vaid 32 000 krooni.

 

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised