New Worldi kasum enam kui viiekordistus

Cheung Yu-Tangi kontrollitav Hongkongi kinnisvaraarendaja New World Development aastakasum enam kui viiekordistus, kuna ettevõte teenis rohkem investeerimiskinnisvaralt ja korterite müügilt, vahendab Bloomberg.

Ettevõtte puhaskasum kasvas mulluselt 2,08 miljardilt Hongkongi dollarilt ehk 0,53 dollarilt aktsia kohta 11,6 miljardile Hongkongi dollarile (1,5 miljardile USA dollarit) ehk 2,88 dollarile aktsia kohta. Käive kasvas 24,4 miljardilt Hongkongi dollarilt 30,2 miljardile.

"New World teenis linniriigi kinnisvara rentide taastumiselt liigutades fookuse korterimüügilt investeerimiskinnisvarale," kirjutasid Citigroupi analüütikud eesotsas Anil Daswaniga. "Fookuse muutus on olnud New Worldile päris väärtuslik. See aitab vähendada tulemuste kõikuvust kinnisvaramüügist ja luua stabiilsemad rahavood."

Citigroup soovitab osta seda aktsiat.

Esmaklassiliste kontoripindade rendihind hüppas kolmandas kvartalis eelnenud kvartaliga võrreldes 10,4 protsenti.  Kinnisvaramaakler DTZ prognoosis, et rendihind peaks enne aastalõppu kasvama veel viis protsenti.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised