15. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia nõukogu väldib hinnatõusu teemat

Üleeile saatis Äripäev kõikidele Eesti Energia nõukogu liikmetele kommentaaripalve Jaotusvõrgu hinnatõusutaotluse ja selle tagasivõtmise kohta. Ainsana on seni vastanud Kalle Palling.

Lisaks kommenteeris teemat põgusalt ka Rein Kilk öeldes, et nõukogu liikmena ei sobi peaministriga kembelda. "Aga mõni asi ajab siin harja punaseks küll, minu meelest on see inetu käitumine," sõnas ta ning lubas täna küsimusi kirjalikult kommenteerida.

Eesti Energia nõukogu liikmed Janek Parkman, Rein Kuusmik ja Aivar Reivik palusid pöörduda nõukogu esimehe Jüri Käo pool, kes pole e-kirjale ja telefonikõnedele vastanud. Ülejäänud nõukogu liikmed pole samuti e-kirjale ega telefonikõnedele vastanud.

Eesti Energia nõukogu esimees on Jüri Käo ning nõukogu liikmed on Kalle Palling, Toomas Luman, Rein Kuusmik, Meelis Atonen, Aivar Reivik, Rein Kilk ja Janek Parkman.

Äripäev saatis EE nõukogu liikmetele kommentaaripalve seoses hinnatõusu taotlusega konkurentsiametile, mis võeti selle nädala alguses tagasi. Palusime kommenteerida küsimusi: mida te olete omaniku ehk riigi huvide esindajana teinud või kavatsete teha Eesti Energias selleks, et ettevõte lõpetaks – tsiteerides Andrus Ansipit – nahaalsuse ja lauslolluse? Mida te olete teinud või kavatsete teha, et Eesti Energia juhtkond saaks lõpuks aru, mis firmas toimub?

Eesti Energia nõukogu peamised ülesanded on kontserni juhatuse tegevuse kontrollimine ning olulisemate strateegiliste ja taktikaliste otsuste kinnitamine. Nõukogu tööd korraldab nõukogu esimees. Nõukogu liikmetele seatavad nõuded ja ootused on sätestatud riigivaraseaduses.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474