1Partneri töötajatel palgad kasvanud umbes veerandi võrra

Kuna meie majandustulemused on tänavu võrreldes mullusega paranenud umbes veerandi võrra, siis laias laastus on samavõrra kasvanud ka meie töötajate tasud, sõnas 1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter.

„1Partner Kinnisvaras tasustatakse enamikke töötajaid tulemuste aluselt. Kuna meie majandustulemused on käesoleval aastal võrreldes eelmise aastaga paranenud umbes veerandi võrra, siis laias laastus on samavõrra kasvanud ka meie töötajate tasud,“ rääkis Vahter töötajate palgatõusust.

Tema sõnul on tulemuste põhjal tasustamine nende organisatsiooni puhul parim lahendus. „Oleme teenindusettevõte ning saame kohese tagasiside klientide rahulolust ning -vajadusest läbi nende poolt makstud tasude,“ tõdes ta.

„Samuti on töötajatele makstav tasu otseses sõltuvuses kinnisvaraturul toimuvast ning konjunktuuri muutudes muutuvad automaatselt ka nende tasud. Hea uudis on see aastal 2010 kinnisvaraturul toimuv optimistlikum kui aasta varem,“ märkis Vahter.

Äripäeva infoleht Tööjõuturg uuris kõrgema ja madalama ametikoha palgevahemikku firmades ja seda, milliseid muutuseid toob majanduse elavnemine. Uuringust selgus, et majanduse elavnedes jäävad palgad esialgu samaks. 

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised