VIDEO: "ma ei näe huvide konflikti"

Riigikogu liige Rein Ratas kinnitab intervjuus, et kui ta teeb oma tuttava arendusele keskkonnamõjude hindamist, siis ei saa seda nimetada huvide konfliktiks.

Tänane Äripäev kirjutas endiste keskkonnaametnikega seotud jäätmekäitlusfirma EcoPro kinnisvaraarendusest Saaremaal Ruhve poolsaarel. Arendajad soovivad rannakaitse- ja ehituskeeluvööndisse rajada puhkeküla. Kohalikud kahtlustavad, et puhkeküla varjus plaanib EcoPro üks omanik Neeme Reinap rajada kinnistule suvila. Arendajad palkasid keskkonnamõjude hindamist tegema Rein Ratase, kelle hinnang on arendajate jaoks positiivne. Ratas ja Reinap on endised kolleegid ning head tuttavad.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised