4. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Latvenergo: järgmisel aastal on meie turuosa Eestis 5%

Praegu on meie turuosa Eestis 3%, kuid järgmise aasta algusest, kui alustame koostööd uute klientidega, peaks see olema juba 5%, sõnas Latvenergo müügidirektor Davis Skulte.

"Kuna Kunda Nordic Tsement on üleüldse üks suurimaid energiatarbijaid Eestis, siis on meil lepingu sõlmimise üle nendega väga hea meel. Ma arvan, et aastane leping nendega on hea algus, samuti pole aasta lühim periood lepingu sõlmimiseks," kommenteeris ta.

Skulte tõdes, et Latvenergo kontakteerub ise ettevõtetega, kuid ka nendega võetakse ühendust. "Teame, et paljude ettevõtete lepingud lõppevad selle aasta lõpus ning nad otsivad uusi võimalusi," põhjendas ta aktiivset tegutsemist. Skulte ei eitanud, et räägitud on ka Estonian Celliga.

"Meil pole eraldi eesmärke Eesti turul, vaid vaatame Baltimaad kui tervikut. Järgmiseks aastaks on meie eesmärk kahekordistada Lätist väljamüüdava energia kogust. See tähendab, et me otsime uusi klient nii Eestis kui ka Leedus," sõnas müügidirektor.

Skulte sõnul oli enne elektrituru avanemist Latvenergo turuosa kõikides Balti riikides kokku ligikaudu 25%. "Kuid praeguseks, peale elektrituru avanemist on meie osa kasvanud 30%ni," märkis ta.

"Alates selle aasta 1. aprillist on meie klientide arv Eestis, kes alustavad meie teenuste kasutamist järgmise aasta algusest, kasvanud 35ni. 35 klienti 200st turul olijast praeguseks on parem tulemus, kui me ootasime," nentis ta.

"Meie eesmärk on ikkagi saada suurem turuosa Eestis, praegu on see 3%, kuid järgmise aasta algusest, kui alustame koostööd uute klientidega, siis peaks meie turuosa olema 5%," sõnas Skulte.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474