Parts kõrvaldab Priske ja Tsäkko ametist

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts teeb homme valitsusele ettepaneku peatada teenistussuhe kantsler Marika Priskega ja kõrvaldada ta ametist läbiviidava distsiplinaarasja menetluse lõppemiseni.

Samuti kõrvaldas minister kuni distsiplinaarmenetluse lõppemiseni ametist maanteeameti peadirektori Tamur Tsäkko.

Prokuratuur esitas täna kuriteos kahtlustuse nii Marika Priskele kui ka Tamur Tsäkkole. Mõlemad käisid ka täna kapos ülekuulamisel.

Ühtlasi kutsus Parts täna oma käskkirjaga kokku asutusesisese teenistusjärelevalve komisjoni ning algatas distsiplinaarmenetluse. Komisjoni ülesanne on teha igakülgset koostööd riigiprokuratuuriga ning viia läbi asutusesisene juurdlus kontrollimaks kõigi suuremate teedeehituste läbiviimise korrektsust ja seaduslikkust. Komisjoni juhib ministeeriumi õigusosakonna juhataja Eva Vanamb.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised